° Zpravodajství, On-line data, Seznam burz, Diskuzní fóra, Začátečníci, Blogy, Obchodníci s CP a další
° Chcete se v tom orientovat?

23.07.08

AKCIE KUDYKAM - ÚVOD


Již delší dobu hledám nějaký jednoduchý nástroj, který by mi umožnil rychle vyhledávat jednotlivé finanční stránky a rychle se mezi nimi pohybovat.

Zatím jsem na webu nic takového nenašel. A tak jsem vytvořil KUDYKAM a jsem samozřejmě první, kdo jej začal intenzivně využívat.

Zajímá mě Váš názor na KUDYKAM. Jak jej vylepšit? Jaké stránky doplnit? Co tam chybí?

Přidat.eu záložku

2 komentáře:

Ladis řekl(a)...

Mezi zpravodaji na 1. míste hned by mohlo býti : Zprávy o podnicích celého sveta nemecky + anglicky = http://www.finanznachrichten.de
+
Myslim, ze tvoje stránky navstevuje hodne lidí, protoze mluví krátce o mnoha ruzných tématech. Ale na kazdé téma je zde prílis málo napsáno. Hlavní téma je asi akcie. Chtelo by to psáti kazdý týden 1 az 7 dlouhých a poucných proslovu jen na téma investování ( akcie i fondy i komodity atd.). Tim mozná ztratís lidi hledající zde jiná témata. Ale zase zde bude více poucného na téma investování. Treba dáti sem tu nejdulezitejsí zprávu dne týkající se hlavne akcií , co bude na nalezena kazdý den http://www.finanznachrichten.de nebo na www.patria.cz
+
:-) Me se stále zdá, ze s akciemi jen koketujes, ale nepíses o nich dlouhé a poucné proslovy ze své hlavy a to je chyba. Radeji bys mel napsat jaké akcie podle koupit a jaké prodat a kdy a pritom zcela vynechat ten kriminální rating kriminálních analytiku a bank, který vsude v internetu a v novinách hlupáci opakují. A také bys mohl vymýslet dlouhé proslovy na téma, proc koupit akcie a nebo fondy a certifikáty a co s tim má spolecného duchod nebo inflace nebo recese, proste filozofovat v 50 az 100 vetách a nebrat nic od Kostolanyho ani Buffetta , vymýslet si to sám. Servous.

Unknown řekl(a)...

Ahoj Ladislave, díky za tipy. Některé jsou velm dobré. Jiné neodpovídají našim cílům.

Máš pravdu v tom, že tyto stránky mají relativně široký záběr. To bylo cílem.

Cílem těchto stránek nebylo dávat konkrétní investiční doporučení a to hned z několika důvodů.

1.Každý investor se nachází v individuální situaci. Měl by mít konkrétní cíle, má individuální vnímání k riziku a každý má jiné finanční možnosti.
Jednoduše nepovažuji za racionální dávat jedno investiční doporučení pro všechny.

2.Skvělá investiční doporučení si nechávám pro své vlastní investice a pro své spolupracovníky a klienty.
Představ si, že by třeba PPFI veřejně komunikovala do čeho bude investovat :) Blbost že?

3.Na investiční doporučení se už zaměřuje řada jiných stránek. Rád jim to přenechám.

4.Nedostává se mi více času.